Vores kompetencer

Connie har som specialist i psykoterapi sin primære interesse i psykologisk rådgivning og supervision.

Tore tilbyder ligeledes psykologisk rådgivning, og har yderligere gennem mere end ti år haft en særinteresse for personlighedsprofiler, kognitiv og neuropsykologisk testning (psykologiske undersøgelser).

Vi supplerer hinanden og sparrer i forskellige problemstillinger såvel som med vores øvrige samarbejdspartnere og konsulenter.

 • Psykologisk rådgivning

  Vi rådgiver i forhold til alle psykologiske problemstillinger. Typisk depression, angst, stress, udbrændthed, lavt selvværd, krise- og tabsoplevelser med mere.

  Læs mere

 • content/ikon_personlighed.pngPsykologiske undersøgelser

  Vi udreder typisk kognitive/neuropsykologiske og personlighedsmæssige styrker og begrænsninger i forhold til en specifik problemstilling.

  Læs mere

 • content/ikon_helhed.pngSupervision

  Vi tilbyder begge tværfaglig supervision med en psykologfaglig indgangsvinkel. Connie tilbyder som specialist i psykoterapi også supervision af andre psykologer og psykologistuderende.

  Læs mere

   

   

 • content/ikon_helhed.pngTerapi

  Uanset om problemstillingen er depression, angst, stress, udbrændthed, lavt selvværd, parlivsproblemer, sygdom, fyring, misbrug, tab/dødsfald, krise, eller andet, er det vores mål at møde dig i øjenhøjde.

  Læs mere

   

   

bubble